Juniorrådgiver – Salg og rekruttering med sans for utfordringer

Juniorrådgiver – Salg og rekruttering med sans for utfordringer

Om arbeidsgiveren

Bindeleddet mellom dyktige mennesker og krevende jobber
Interim Ressurser er et lokalt bemanning og rekrutteringsbyrå. Vi har behov for å styrke vår organisasjon i Molde, og søker derfor etter en Juniorrådgiver – Salg og rekruttering. Er du nysgjerrig og vil lære mer om en spennende og dynamisk bransje, oppfordrer vi deg til å søke.

Selvstendighet og påvirkning
Som juniorrådgiver er din jobb å bygge tette og gode relasjoner til kunder, konsulenter og kandidater for på best mulig måte å finne de riktige personene til å gjøre jobben. Dette omfatter alt fra å ivareta gode relasjoner og samarbeid mot våre kunder, til å intervjue og kartlegge den enkelte person og vurdere søkers kompetanse og personlige egenskaper.
En viktig del av jobben er å forstå kundens behov!
Du vil ha en betydelig rolle i videreutvikling av selskapet og du vil være en viktig del av et uformelt og motiverende team.

Bakgrunnen vi er på jakt etter
Vi søker deg som liker å jobbe med mennesker, er strukturert, positiv og målrettet. Du er sosial og glad i å kommunisere med andre mennesker. Som person må du kunne kommunisere godt muntlig og skriftlig, og ha god kunnskap i bruk av SoMe. Gode relasjoner og kjennskap til lokalt næringsliv vil være en fordel.

Finn ut mer
Vi tilbyr markedsmessige lønnsbetingelser og gode forsikringsordninger. Vi er lokalisert i moderne kontorer i Molde sentrum.
For mer informasjon, ta gjerne kontakt med daglig leder Anne Reidun Valdal på
+47 911 58 802, anne.valdal@interim.no

Interim Ressurser er en del av Techconsult gruppen.

Lønn: Etter avtale

Søk på stillingen

Kontaktperson: Anne Reidun Valdal
Telefon: + 47 911 58 802
E-post: anne.valdal@interim.no
Antall stillinger: 1
Søknaden merkes: Juniorrådgiver
Søknadsfrist: 29.02.2020
Tiltredelse: Snarest